Registratieverzoek aanbieder van opleidingen

?
Gebruik een geldig e-mailadres. Tenzij anders opgegeven, wordt dit mailadres gebruikt wanneer u zich inschrijft. Ook alle overige meldingen en bijvoorbeeld het verzoek om een nieuw wachtwoord, worden naar dit mailadres gestuurd. Het mailadres moet van een geregistreerd Rijksoverheid-domein zijn. Het mailadres zal niet openbaar worden gemaakt.
Privacyverklaring
Het toevoegen van opleidingen gebeurt onder de Algemene Leer-Rijk Voorwaarden. Hieronder worden de belangrijkste voorwaarden uitgelicht:
  1. IedereĀ opleiding is inhoudelijk relevant en heeft een open en inidivduele inschrijving met vooraf vastgestelde uitvoeringsdatum.
  2. De opleidings- en uitvoeringsinformatie voldoet aan de in de handleiding gestelde eisen en is te allen tijde up to date.
  3. In de basisprijs heeft u alle verplichte kosten, inclusief bijvoorbeeld examengeld, opgenomen. Niet verplichte kosten kunt u kwijt onder reis- en verblijfskosten. Deze hoeven niet afgenomenĀ of betaald te worden.
  4. Gecontracteerde opleidingen zijn in Leer-Rijk zichtbaar voor organisaties die onder het betreffende contract vallen. Niet-gecontracteerd aanbod is alleen zichtbaar voor de eindgebruikers als de organisatie ervoor kiest het open te stellen.
  5. Door akkoord te gaan met de Algemene Leer-Rijk Voorwaarden verbindt u zich aan alle in de voorwaarden opgenomen afspraken over onder meer facturatie, verwerking van persoonsgegevens en annuleringsvoorwaarden.
Algemene voorwaarden
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.